Saten Gabardin

Saten Gabardin. Kadife Saten – saten dokuma bir kesim pile etkisi ile yapılan bu lüks desenli ipek için üs olarak kullanılır.saten gabardin kumaş HER TÜRLÜ - STOK - PARTİ - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR  0536 336 43 43 -    Spot Kumaş Almak Bizim İşimiz

Saten Gabardin. Velveteen – Pamuk, çok kısa bir doldurma kazık bazen rayon. Bir ova veya geri dimi ya bir ekstra dolgu ipliği ile dokunmuş (geri dimi en iyisi). Velveteen genellikle dayanıklı bir kaplama ile merserize edilir. Bu güçlü ve sert aşınma alır. Kalitesiz çıkıyor. Bazı kadife aklanıyor olabilir. Bu yavaş yavaş boyalı parça veya basılmış olabilir, her renk gelir sıcak, rahat bir kumaştır. Vetveteen bütün bir şekilde kesmek gerekir. Dikkatlice basın, tercihen bir kadife gemide, ya da (hayır basarak gerekli) yıkamadan sonra Kurutmayžnžz. Çoğunlukla çocuk giyim, elbise, mont, perdeler, salon aşınma, ve birkaç özel Tavşanlar kullanılır.

Saten Gabardin. Venedik – yün, yün kamgarn ve bir saten örgü yün ve pamuk bir kumaş, küçük bir tekrar dimi bazı açık bir yüzey ile örgüleri. Saten benzer çok iyi bir parlaklık renge sahiptir. Bazı hafif bir şekerleme vardır. Iyi giyer – benzer kumaş çözgü ve yün dolgu kamgarn gelmiştir.saten gabardin HER TÜRLÜ - STOK - PARTİ - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR  0536 336 43 43 -    Spot Kumaş Almak Bizim İşimiz

Venedik dantel – Bu dantel genellikle yüksek profili vardır, ve bir oya tekniği yerine nakış kullanılarak yapılır. Bir ağır ağırlık dantel, desenleri çiçek geometrik değişir. Her kalıp iplik yapılmış çubuklar ile diğerleriyle takılır.

Saten Gabardin. Bu kumaşın pamuk örgü aynı renkteki bir hafif ve güçlü türevleri, sırasıyla yatay ve dikey bantlar gruplarından oluşturulur polar kırmızımsı kahverengi, karın beyaz gölgeleme olduğunu.

Yorum bırakın